Service & Contact

› Telefoon
› Chat
› E-mail
› Klacht


 

Telefoon
We zijn telefonisch bereikbaar op maandag t/m vrijdag van 09.00 uur tot 17.00 uur.
Nederland: 030-2217398
België: 03-8081478

TERUG NAAR BOVENChat
Rechtsonderin beeld kun je via een chatgesprek een vraag stellen aan één van onze klantenservice medewerkers. Op het moment dat er niemand beschikbaar is, verschijnt er op deze plek een contacformulier waar je een vraag of opmerking kunt achterlaten. We proberen deze zo snel mogelijk via de e-mail te beantwoorden.

TERUG NAAR BOVENE-mail
Via
e-mail zijn we 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar. Stuur je vraag of opmerking naar info@muurbeugelsdirect.nl. We proberen je e-mail zo snel als mogelijk te beantwoorden.

TERUG NAAR BOVENKlacht
We vinden het uiteraard zeer vervelend als je een klacht hebt over de dienstverlening zoals je die ervaren hebt. Toch vragen wij je vriendelijk om je klacht aan onze klantenservice door te geven, dit kan per e-mail en/of telefonisch. Onze medewerkers zullen de klacht bekijken en proberen naar ieders tevredenheid de klacht op te lossen.

Na ontvangst van je klacht ontvang je van ons een bevestiging. Wij zullen je klacht zo snel mogelijk, maar uiterlijk binnen 14 dagen na ontvangst beantwoorden, mocht het meer tijd nodig hebben, dan zullen wij je hiervan op de hoogte stellen.

Mocht je dit niet op prijs stellen, dan kun je ook altijd contact op nemen met de afdeling bemiddeling van Stichting Webshop Keurmerk waar Muurbeugelsdirect.nl bij is aangesloten. Mocht de bemiddelingspoging om enige reden niet tot een bevredigende oplossing leiden, dan bestaat de mogelijkheid om je geschil voor te leggen aan de Geschillencommissie (SGC).

TERUG NAAR BOVEN