Bezorgen

Bezorgopties- en tijden
Bezorgkosten
Je bestelling volgenBezorgopties- en tijden

Zodra je alle adresgegevens hebt ingevuld op de afrekenpagina wordt bij stap 2 (verzending) de snelste bezorgoptie getoond. Hierbij is het ook mogelijk om te kiezen voor avondlevering (+1,95). Indien beschikbaar wordt daaronder ook het dichtstbijzijnde afhaalpunt van PostNL getoond.

Voor 23.00 uur besteld, morgen in huis (geen zondag bezorging)
Als het product bij ons op voorraad is en je bestelt op een werkdag voor 23.00 uur, dan kun je het de volgende dag al laten bezorgen door PostNL. Bestel je op zaterdag of zondag voor 21.00 uur dan wordt je bestelling op maandag bezorgd. Let op: voor grote pakketten die met UPS worden verzonden gelden andere tijden en bezorgopties (zie hieronder).

Bezorging bij een afhaalpunt van PostNL
Als je liever niet wilt wachten op de bezorger, kun je de bestelling af laten leveren bij een afhaalpunt van PostNL . Als je alle adresgegevens hebt ingevuld zal standaard het dichtstbijzijnde afhaalpunt worden getoond. Wil je liever een ander afhaalpunt kiezen, dan is dat ook mogelijk. Klik op "Kies een ander afhaalpunt" en kies het afhaalpunt dat je wilt. Zodra je bestelling beschikbaar is bij het afhaalpunt ontvang je hierover bericht. Pakketten die te zwaar en te groot zijn kunnen helaas niet bij een afhaalpunt bezorgd worden. De optie zal dan ook niet getoond worden.

Grote en zware artikelen met UPS
Grote, zware artikelen worden door ons met UPS bezorgd. Bij het afronden van de bestelling worden dan ook geen andere bezorgopties getoond. Voor bezorging met UPS zijn andere bezorgtijden van toepassing, als je op werdagen voor 16.30 uur bestelt dan heb je het de volgende werkdag in huis. UPS bezorgt niet in het weekend.

TERUG NAAR BOVENBezorgkosten
In Nederland en België is bezorging voor bestellingen boven de €25 gratis. Voor bestellingen met een waarde lager dan €25 zijn de bezorgkosten €3,95.

TERUG NAAR BOVENJe bestelling volgen
Zodra je bestelling is ingepakt, ontvang je een e-mail met daarin het volgnummer van de zending. Ook staat er in de e-mail een link, waarop je kunt klikken om te bekijken wat de status van de zending is.

Werkt de link in de e-mail niet?
Met sommige e-mail programma's werkt de link niet. In dat geval kun je met het volgnummer zelf de status van je zending opvragen bij de bezorger. 

Begint het volgnummer met 3S? Ga dan naar www.postnl.nl om de status van je zending op te vragen.
Begint het volgnummer met 1Z? Ga dan naar www.ups.com om de status van je zending op te vragen.

Heb je geen e-mail ontvangen?
Dit komt helaas wel eens voor. Wellicht heb je het e-mail adres niet goed ingevuld of is de e-mail in je ongewenste e-mail terecht gekomen. Geen probleem, onze klantenservice vertelt je graag wat de status van je zending is en wanneer je deze kunt verwachten.

TERUG NAAR BOVEN